Vaihto- ja palautusoikeus

Kaikilla kuluttajien verkkopalvelustamme tilaamilla tuotteilla on 14 vrk:n palautusoikeus. Palautus on asiakkaalle maksuton.

Mikäli asiakas haluaa perua tekemänsä tilauksen tai palauttaa jo vastaanottamansa tuotteen, tulee hänen olla meihin yhteydessä joko sähköpostitse tai verkkokaupan yhteydenottolomakkeella 14 vrk:n sisällä tilauksen tekemisestä tai tavaran vastaanottamisesta. Perumisen tai palautuksen syytä ei tarvitse ilmoittaa. Tuotteen vaihtaminen toiseen tuotteeseen ei ole toistaiseksi mahdollista, joten pyydämme tässä tapauksessa tekemään uuden tilauksen.

Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön, myyntikelpoinen ja alkuperäispakkauksessaan sisältäen kaikki osat (myös käyttöohjeet). Asiakas voi kuitenkin kokeilla ja tutkia toimitettua etämyyntituotetta samalla tavalla kuin myymälöissä menettämättä palautusoikeuttaan. Mikäli asiakas ei palauta saamaansa tuotetta tai palauttaa sen vain osittain tai se on vahingoittunut, joutuu hän maksamaan myyjälle korvausta. Myyjä ei ole vastuussa huolimattomasti pakattujen palautusten vahingoittumisesta.

Etämyynnin kautta hankittujen tavaroiden palautus- ja perumisoikeus ei koske tuotteita, jotka on valmistettu, tilattu tai muokattu erityisesti ostajan toivomuksesta tai kun työn suorittaminen on ehditty aloittaa tai juuri asiakasta varten hankittavan tuotteen ostotilaus on valmistunut.

Palautamme asiakkaan maksaman kauppasumman mahdollisimman nopeasti, kuitenkin viimeistään 30 päivän kuluessa siitä, kun olemme saaneet perumisilmoituksen tai, kun kyse on tuotteiden palauttamisesta, kun olemme käsitelleet palautuksen.

Mikäli asiakas on suorittanut maksun luottokortilla tai PayPal:in kautta, palautamme maksun asiakkaan käyttämälle luottokortille/PayPal-tilille. Etukäteismaksulla tai postiennakolla maksettaessa palautamme maksun tilisiirtona. Tässä tapauksessa tarvitsemme seuraavat tiedot maksun palauttamiseksi:

  • tilinhaltija
  • pankin nimi
  • pankin BIC/SWIFT-koodi
  • tilinumero kansainvälisessä muodossa (IBAN-numero)