Periaatteemme: suuri valikoima – matalat hinnat

 

Makuja on erilaisia – ja silti, tai ehkä nimenomaan siksi, haluamme tarjota kaikille asiakkaillemme laajimman mahdollisen valikoiman erilaisia tuotteita. Ravintolat, hotellit ja vähittäismyynti sekä myöskin yksityisasiakkaat – jokaiselle on tarjolla jotakin. Tästä syystä kehitimme CLP-periaatteet.

Ostamme tuotteemme suoraan valmistajalta suuremmissa määrissä kuin kukaan muu. Siksi voimme hankkia tuotteemme edullisempaan hintaan kuin moni kilpailijamme, jotka ostavat vähemmän. Ja tämä on hyvä uutinen sekä meille että myös asiakkaillemme, joille voimme antaa saamamme hintahyödyn eteenpäin.

Suuren varastokapasiteettimme ansiosta kaikki tuotteet ovat heti toimitettavissa ja, mikä tärkeintä, nopeasti haluamassasi paikassa.

Säästämme asioissa, joista aiheutuu turhia kustannuksia. Luovumme näyttelytiloista, kalliista tuote-esittelystä ja niihin liittyvistä ylimääräisistä henkilöstökustannuksista.

Toimitamme meiltä tilatut tuotteet nopeasti ja luotettavasti vakiintuneiden toimituskumppaneidemme kautta. Pitkät odotusajat haluamillesi tuotteille ovat näin poissuljettuja.

Lupaamme, että teemme jatkuvasti työtä täyttääksemme toiveesi ja vastataksemme odotuksiisi. Joka päivä.

Kiitämme uskollisuudestasi ja luottamuksestasi. Mikäli et ole tyytyväinen, mistä tahansa syystä, ota meihin yhteyttä. Vuosien verkkokauppakokemuksemme perusteella tiedämme: mikään ei ole tärkeämpää kuin hyvä kommunikaatio.