ulko baarituolit

(10 Products)

Rajaa
Listausvalinnat
Väri
Aseta laskevaan järjestykseen
 1. 2er Set Barhocker Air orange
  2 kpl ulkotilojen baarijakkaroita AIR
  Tarjoushinta 228,90 € Normaalihinta 303,90 €
 2. 2er Set Outdoor Barhocker GIO weiß
  2 kpl ulkotilojen baarijakkarat Gio
  Tarjoushinta 191,90 € Normaalihinta 254,90 €
 3. Barhocker Air grün
  Puutarha Baarituoli Air Muovia
  Tarjoushinta 131,90 € Normaalihinta 166,90 €
 4. Barhocker Alia Cremeweiß braun-meliert
  Baarijakkara Alia
  Tarjoushinta 98,90 € Normaalihinta 171,90 €
 5. Barhocker Alia 5mm cremeweiß braun-meliert
  Baarijakkara Alia 5mm
  Tarjoushinta 104,90 € Normaalihinta 215,90 €
 6. Barhocker Mari Cremeweiß weiß
  Puutarha baarijakkara Mari
  Tarjoushinta 194,90 € Normaalihinta 259,90 €
 7. Barhocker Ares braun
  Puutarha Baarituoli Ares Muovia
  Tarjoushinta 110,90 € Normaalihinta 153,90 €
 8. 2er Set Barhocker Fox rot
  2-pack Baarituoli FOX
  Tarjoushinta 197,90 € Normaalihinta 292,90 €
 9. Barhocker Fox weiß glanz
  Baarituoli FOX
  Tarjoushinta 114,90 € Normaalihinta 166,90 €
 10. Barhocker GIO schwarz
  Outdoor Baarituoli GIO Muovia
  Tarjoushinta 116,90 € Normaalihinta 192,90 €
Aseta laskevaan järjestykseen

BAARIJAKKARA ULKONA

Voit ostaa ulkotilojen baarijakkarat verkkokaupastamme. Laatu baarijakkarat kokonaisvaltainen palvelu on etusijalla. Valikoimaamme kuuluu baarijakkaroita ulkotiloihin eri variaatioina. Olivatpa ulkotilojen baarijakkarat sitten 2 kpl:n sarjassa, korkeussäädettävissä tai vintage-tyylissä - valikoima on monipuolinen ja sitä laajennetaan jatkuvasti.

ULKOTILOIHIN TARKOITETTUJEN BAARIJAKKAROIDEN EDUT

Vietä aikaa läheistesi kanssa tyylillä ja mukavasti. Ruokailitpa sitten kotona, ravintolassa tai illalla puutarhassa - istumisen pitäisi olla nautinto! Juuri siksi ulkotilojen baarijakkaramme tarjoavat ihanteellisen istumavaihtoehdon, jossa on tyyliä kaikkialle.

SUOSITELTAVAT ULKOTILOJEN BAARIJAKKARAT

Etsitkö ulkotiloihin sopivaa baarijakkaraa, mutta et osaa päättää? Ei hätää, esittelemme muutaman ainutlaatuisen esimerkin, jotta päätöksesi olisi helpompi.

Ulkona käytettävät baarijakkarat 2 kpl:n sarjassa Nämä erittäin tyylikkäät ja käytännölliset AIR-baarijakkarat sopivat modernin ulkonäkönsä ansiosta mihin tahansa oleskelutilaan. Erinomainen viimeistely täyttää korkeimmat vaatimukset - niin kotona kuin ulkona. Baarijakkarat on valmistettu kauttaaltaan polypropeenista, joten ne ovat vettä hylkiviä ja UV-valon kestäviä. Ergonominen muoto ei ole ainoa asia, joka tekee tästä baarijakkarasta jotain erityistä. Myös istuimen hunajakennokuvio tekee Air-baarijakkaroista ehdottoman katseenvangitsijan! Miellyttävän 75 cm:n istuinkorkeuden ja ympärivuotisen jalkatuen ansiosta voit istua mukavasti useita tunteja.

Ulkona käytettävä baarijakkara ilman selkänojaa FOX-baarijakkara tekee vaikutuksen modernilla ja toimivalla muotoilullaan. Sen erinomainen työstö täyttää korkeimmat vaatimukset ja takaa ulkonäöltään ainutlaatuisuuden. Se sopii lähes mihin tahansa tyyliin ja antaa jokaiselle baarille hienostuneen tunnelman. Istuinkorkeus on 75 cm, ja se on erityisen mukava ympärimittaisen jalkatuen ansiosta. Täydellinen jakkara on valmistettu korkealaatuisesta kiiltävästä teknopolymeeristä PA6-nylonista tai kirkkaasta läpinäkyvästä polykarbonaatista. Tämä kaluste tekee vaikutuksen älykkäällä ja modernilla muotoilullaan. Niissä on luonnetta ja ne edustavat yksilöllisyyttä asumistyylissäsi - niin sisällä kuin ulkona. Laadukkaiden materiaaliensa ansiosta FOX-baarijakkara on ehdottoman säänkestävä, naarmuuntumaton, UV-säteilyn kestävä sekä tahroille ja kosteudelle epäherkkä.

Ulkona käytettävä baarijakkara selkänojalla Maya baarijakkara tekee vaikutuksen yksinkertaisella muotoilullaan ja toiminnallisuudellaan. Miellyttävän istumisen tunteen luo 75 cm:n istuinkorkeus yhdessä selkänojan kanssa. Mukavuutta täydentää jalkatuki. Lasikuituvahvisteisesta polypropeenista koostuvan materiaalikoostumuksensa ansiosta tämä jakkara soveltuu sisä- ja ulkokäyttöön. Lisäksi tiskijakkara on ehdottoman säänkestävä ja kestää tahroja, likaa ja kosteutta. Jos sinun on joskus pakattava Maya pois, tämä jakkara on myös pinottava. Todellinen katseenvangitsija yksinkertaisessa muotoilussa!

MISTÄ VOI OSTAA ULKOTILOJEN BAARIJAKKAROITA?

Voit ostaa ulkotilojen baarijakkaroita eri malleissa verkkokaupastamme. Toimitus Saksaan ja Itävaltaan on ILMAINEN ja tapahtuu muutamassa arkipäivässä. Olet jo tilannut ja päättänyt valita toisen baarijakkaran? Ei hätää - myös palautus on maksuton.