Baarituoli Saddle

SKU
1015999

 

Tarjoushinta 31,41 € Normaalihinta 34,90 €
Käytettävissä
Saatavilla pian (Saatavana )
Ei saatavilla

Baarituoli SADDLE hurmaa modernilla muotoilullaan ja vahvoilla väreillään, jotka huokuvat nuorekasta viehätysvoimaa. Samoin kuin useiden muidenkin malliemme, on myöskin tämän baarituolin korkeus kaasujousella portaattomasti säädettävä ja se on näin sopiva kaikenkorkuisiin baaripöytiin.

Vartaloon mukautuva ergonomisesti muotoiltu istuin ja jalkatuki mahdollistavat tuntejakin kestävän mukavan istumisen. Istuinosa on 360° pyörivä.

Muovinen pintamateriaali on helppo pitää puhtaana. Baarituolin jalustan alla oleva kumirengas estää lattian naarmuuntumisen.

Baarituoli SADDLE sopii mainiosti moniin käyttötarkoituksiin, esimerkiksi messu- ja ravintolakäyttöön, yksityisiin juhliin ja muihin tilaisuuksiin.

Mikäli sinulla on kysyttävää, lähetä meille sähköpostia.

Lisätietoja
Paino (kg) 6
Toimitusaika 3 - 5 Arkipäivää
Liukueste Joo
Leveys 37 cm
Korkeus 87 cm
Syvyys 37 cm
Runko Krominvärinen metalli
Tiivistemateriaali Muovi
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Baarituoli Saddle
Kirjoita meille
Lähetä meille viesti alla olevalla lomakkeella niin palaamme vastauksen kanssa mahdollisimman pian.

I agree that my personal data from the contact form will be processed and used to answer your request. Your data will be deleted, after your request is completed.
Please note: You can revoke your consent at any time by sending an e-mail to datenschutz@clp.de. Detailed information regarding the handling of user data can be found in our privacy policy.