OSTA BAARIJAKKARAT VERKKOKAUPASTAMME

Baarijakkarat, baarituolit, tiskijakkarat löytyvät Barhocker.de:stä. Panostamme erityisesti baarijakkaroidemme korkeaan laatuun ja erinomaiseen palveluun. Tarjoamme laajan valikoiman erilaisia baarijakkaroita, baarituoleja, tiskijakkaroita ja tiskijakkaroita, jotka on valmistettu eri materiaaleista ja eri korkeuksilla ja väreillä. Suosituimpia ovat baarijakkarat 4 värissä valkoinen, musta, punainen ja vihreä. Baarijakkaran värit ruskea, harmaa ja kerma ovat tehneet viime aikoina vahvan paluun. Jotkin näistä väreistä saattavat myös tulevaisuudessa päästä 4 suosituimman värin joukkoon. Muun muassa värin vaikutus liittyy vahvasti rakennetyyppiin. Tässä on muutamia esimerkkejä rakennetyypeistä, joita voit klikata suoraan: Klassisesta puusta valmistetusta baarijakkarasta ( hinta 30 - 40 € ) moderniin ruostumattomasta teräksestä valmistettuun baarijakkaraan ( hinta n. 80 € ), löydät sopivan jokaiselle makuun. Jos haluat istua mukavasti ja pitkään, selkänojalla varustettu baarijakkara voi olla oikea valinta. Baarijakkarassa ilman selkänojaa on yleensä 4 jalkaa. Siihen törmää usein ravintoloissa tai pubeissa. Riippumatta siitä, mitä lopulta päätät, löydät meiltä oikeat huonekalut. Kaikkien baarijakkaroiden näkeminen yhdellä silmäyksellä voi auttaa sinua vertailemaan ja rajaamaan hakua yhä tarkemmin valitsemalla tiettyjä ominaisuuksia. Näin löydät nopeasti sen, mitä todella haluat. Kun olet päättänyt, annamme sinulle mahdollisuuden tilata samalla myös siihen sopivan baaripöydän eri kokoisina ja korkuisina. Baaripöydät ja baarijakkarat täydentävät valikoimaamme täydellisesti. Barhocker.de tarjoaa yhteensopivia baarijakkaroita keittiöön ja olohuoneeseen, baarituoleja baareihin, messuille ja tapahtumiin, baarijakkaroita ravintoloihin, tapahtumiin ja juhliin. Uutta: Nyt voit myös tilata jakkarat, penkit ja vierailijatuolit odotushuoneisiin ja odotustiloihin veloituksetta. Määräalennus jokaisesta tilauksesta 12 kappaleesta alkaen!

JAKKARA VAI BAARIJAKKARA - MIKÄ SOPII PARHAITEN?

Verkkokaupastamme löydät monia vaihtoehtoja mukavaan istumiseen. Mutta kun valinnanvaraa on, voi joskus olla vaikea pitää kirjaa. Olemme innoissamme asiakkaidemme upeista ideoista keittiöiden, odotustilojen ja vierashuoneiden suunnittelussa. Huomaamme kerta toisensa jälkeen, että yksittäisistä istuinkalusteista on olemassa lukemattomia mahdollisia yhdistelmiä. Esimerkiksi jakkarat ovat moderneja, mutta ne voidaan yhdistää myös klassisiin ja rustiikkisiin kalusteisiin. Istuinkorkeus on tässä tapauksessa melko matala eli enintään 50 cm. Tämä on baarijakkaran koko. Se näyttää hyvin samankaltaiselta kuin klassinen tuoli, jossa on 4 jalkaa. Sen jalat ovat kuitenkin pidemmät. Tämä antaa sille paljon suuremman istuinkorkeuden. Tämä sopii erinomaisesti baaripöydän tai baaripöydän ääreen sijoitettavaksi.

DESIGN BAARIJAKKARAT - VERTAILE HINTOJA SÄÄSTÄ

Design-baarijakkarat ovat moderneja baarijakkaroita, jotka ovat laadukkaasti viimeisteltyjä ja houkuttelevat uteliaita katseita muotoilullaan. Ne ovat usein korkeussäädettäviä baarijakkaroita, joissa on verhoiltu istuin ja jalkatuki, joka säätyy istuimen korkeudelle, jotta istut aina mukavasti. Hieman korkeampi hinta johtuu hienoista materiaaleista, korkeasta laadusta ja pitkästä käyttöiästä. Selaa design-baarijakkaroitamme nyt. Baarijakkarat ovat pyöreitä baarijakkaroita ilman selkänojaa, joissa on yksi jalka asennettuna pyöreälle jalustalle. Ne sopivat hyvin baaritiskin tai tiskin yhteyteen, sillä ne näyttävät hieman huomaamattomammilta. Siitä huolimatta baarijakkarat herättävät positiivista huomiota viimeistään silloin, kun istuudut niille. Niitä voi kääntää 360 astetta, ja jotkut ovat myös korkeussäädettävissä. Näin tiskillä on helppo ja mukava keskustella naapureiden kanssa ja aina silmien tasolla. Tutustu tiskijakkaroihin nyt. Jakkara on hyvin yleinen termi, jossa ajatellaan melko perinteistä ja yksinkertaista jakkaraa, jossa on matala istuinkorkeus. Nämä jakkarat löytyvät usein keittiöstä, ruokailutilasta tai jopa olohuoneesta, jossa niitä käytetään usein myös jakkarana. Kukapa ei tykkäisi laittaa jalkojaan ylös illalla, varsinkin jos jakkara on pehmeästi verhoiltu. Tilaa halpoja jakkaroita netistä? Klikkaa jakkarat.

KEITTIÖN JAKKARAT JA TISKIJAKKARAT KAUNISTAVAT KEITTIÖTÄSI

Keittiön jakkarat: Etsitkö uusia istuinkalusteita keittiöön? Barhocker.de tarjoaa sinulle monia mahdollisuuksia kaunistaa keittiötäsi esimerkiksi matalilla ja mukavilla keittiöjakkaroilla. Näiden pienten mutta ylellisten apuvälineiden istuinkorkeus on 35-50 cm. Voit käyttää keittiöjakkaraa myös käytännöllisenä lisävaihtoehtona, kun odotat vieraita. Jopa 16 cm:n paksuisen verhoilun ansiosta keittiöjakkarat ovat paljon mukavampia kuin keittiötuoli ja näyttävät samalla yksinkertaisesti hyvältä. Vaihtoehtoisesti baarijakkara tai keittiön baarijakkara, jonka istuinkorkeus on 60 cm:n ja 85 cm:n välillä, voisi myös olla mielenkiintoinen keittiöön. Nämä sopivat erinomaisesti korkeaan pöytään tai keittiötiskiin. Jos keittiösi on hieman suurempi, yhdistä useita matalia keittiöjakkaroita keittiöbaarijakkaroihin. Silloin sinulla on useita istuinvaihtoehtoja eri korkeuksilla - esimerkiksi keittiötiskin ja keittiön pöydän ääressä - samassa mallissa. Päätitpä sitten mitä tahansa. Tunnet olosi mukavaksi keittiön baarijakkaroidemme, keittiön jakkaroiden tai baarijakkaran kanssa. Koe sunnuntaiaamun aamiainen aivan uudella tavalla, nauti istumismukavuudesta illallistaessasi yhdessä ystävien kanssa tai vaikka mukavan lounaan aikana kahdestaan.